Ексклюзиви
субота, 18 березня 2023 19:09

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог пішов в атаку на п'яти напрямках

Ворог пішов в атаку на п'яти напрямках
Українські захисники відбили наступ окупантів на п'яти напрямках. Фото: Генштаб ЗСУ

Російська Фередація продовжує вести наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках.

Епіцентром бойових дій залишається Бахмут. Про це увечері 18 березня повідомив Генштаб ЗСУ.

На Куп'янському та Лиманському напрямках противник продовжує спроби прорвати оборону наших військ. Вів безуспішні наступальні дії у районах населених пунктів Діброва, Верхньокам'янське та Спірне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти змушені звозити поранених у школу

На Бахмутському напрямку ворог не припиняє спроб захопити місто Бахмут. Наші захисники відбили атаки противника в районах населених пунктів Оріхово-Василівка, Григорівка та у північній частині Бахмута.

"Ворожих обстрілів зазнали, зокрема, Васюківка, Залізнянське, Оріхово-Василівка, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Часів Яр, Курдюмівка, Озарянівка та Північне Донецької області", – йдеться у повідомленні.

На Авдіївському, Мар'їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив безуспішні наступальні дії в районах населених пунктів Кам'янка, Сєверне, Первомайське і Мар'їнка.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде обороні дії. Обстрілів зазнали, зокрема, Ольгівське, Червоне, Гуляйполе, Мала Токмачка, Новоданилівка, Новоандріївка і Кам'янське Запорізької області. Вчергове обстріляно місто Херсон.

Протягом доби Авіація Сил оборони України завдала шість ударів по районах зосередження загарбників. Також, цієї доби, наші захисники збили ворожий БпЛА Shahed-136, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили cім районів зосередження особового складу та військової техніки противника, повідомив 18 березня Генштаб ЗСУ.

За інформацією командування, за добу противник завдав п'ять ракетних ударів, чотири з них – по об'єктах цивільної інфраструктури міста Запоріжжя. Також ворог завдав 12 авіаційних ударів та здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню

Зараз ви читаєте новину «Ворог пішов в атаку на п'яти напрямках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути