Ексклюзиви
пʼятниця, 21 жовтня 2022 09:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог атакував Миколаїв з областю: Кім повідомив перші подробиці

Ворог атакував Миколаїв з областю: Кім повідомив перші подробиці
Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Вчора зранку близько 9:03 ворог обстріляв Миколаїв із зенітно-реактивної системи С-300.

Зафіксували влучання в колишній авторинок та по відкритих територіях. Постраждалих немає, повідомив 21 жовтня керівник області Віталій Кім.

"20 жовтня о 9:05 внаслідок ворожого ракетного обстрілу Мішково-Погорілівської громади пошкоджено інфраструктуру. Сьогодні о 6:50 ворог завдав ударів РСЗВ по узбережжю Куцурубської громади. Руйнувань та постраждалих немає", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія закидала Миколаїв ракетами з С-300: ОП показав кадри наслідків

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

"Вчора з 16:30 до 17:30 обстрілів зазнало село Широківської громади. Влучання було на подвір'я житлового будинку, пошкоджено господарчі прибудови", – додав Кім.

У ніч на 20 жовтня ворог знову атакував Миколаїв безпілотниками Shahed-136. Чотири дрони потрапили до одного з навчальних закладів міста. Ще один безпілотник впав на закриту приватну територію. У результаті атак виникли дві пожежі на відкритих територіях. Минулося без жертв та постраждалих.

Частину ударних дронів, які окупанти скерували на Миколаївську область, вдалося збити українським захисникам. Загалом не долетіли до цілі в ніч на 20 жовтня 14 ворожих безпілотників Shahed-136.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто й область постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви чи поранених серед цивільного населення в місті й Миколаївській області.

Зараз ви читаєте новину «Ворог атакував Миколаїв з областю: Кім повідомив перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути