Ексклюзиви
четвер, 31 березня 2022 14:06

Ворог активізував атаки на окремих напрямках та відновлює боєздатність - Генштаб

Ворог активізував атаки на окремих напрямках та відновлює боєздатність - Генштаб
Окупанти продовжують атаки на окремих напрямках. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російсько-окупаційні війська продовжують атакувати окремі області України.

Зокрема, у Маріуполі тривають штурмові дії, передає Генштаб ЗСУ.

Також продовжує обстріли Чернігова з артилерії, а для розвідки та коригування вогню використовує безпілотники. Рашисти укріплюються на зайнятих рубежах та перегруповуються.

На Сіверському напрямку діють сили окремих підрозділів зі складу 2-ї та 41-ї загальновійськових армій та 90 танкової дивізії Центрального воєнного округу. На Волинському - суттєвих змін у складі орків не помічено.

На Броварському напрямку росіяни відводять підрозділи, ймовірно, у прикордонні з Росією райони. Частина з них залишається на позиціях та підступах до тимчасово окупованих населених пунктів. Там вони мінують окремі ділянки цивільних об'єктів.

Крім того, продовжуються артобстріли Харкова на Слобожанському напрямку. На шляху до Слов'янська ворог перегруповується та здійснює поповнення боєприпасів і паливно-мастильних матеріалів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знову вдарили ракетами по Дніпропетровщині. Є загиблі й поранені

На Донбасі рашисти все ще намагаються захопити Попасну, Рубіжне та Маріуполь. Активізувалися авіаудари із застосуванням літаків оперативно-тактичної авіації по військах і об'єктах в районах населених пунктів Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Кремінна.

"Здійснював спроби обходу наших підрозділів, успіху не мав. Посилює угруповання на Донецькому напрямку. Помічено прибуття залізничних ешелонів з озброєнням і технікою на залізничну станцію Ровеньки", - йдеться у повідомленні.

Також противник розгорнув логістичну базу в районі Нової Каховки, однак не проводить там активних дій. На Південнобузькому напрямку ворог намагається відновити боєздатність.

Втрати особового складу російського ворога станом на ранок 31 березня орієнтовно становлять понад 17,5 тис. осіб. Ворог також втрачає техніку. Зокрема, сотні танків, літаків та артилерійських систем.

Зараз ви читаєте новину «Ворог активізував атаки на окремих напрямках та відновлює боєздатність - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути