четвер, 07 лютого 2019 09:09

Водив голу вулицею: як покарали чоловіка за знущання над дружиною

Водив голу вулицею: як покарали чоловіка за знущання над дружиною
У Селищі Чернігівка Запорізької області чоловік до гола роздягнув дружину та змусив її йти по одній з центральних вулиць. Фото - РБК

У селищі Чернігівка Запорізької області чоловік до гола роздягнув дружину та змусив її йти по одній з центральних вулиць.

Таким способом він хотів присоромити її за надмірне вживання алкогольних напоїв. За це сам потрапив до суду, пише ria-m.tv.

"За інформацією учасників події, обвинувачений, перебуваючи в громадському місці, руками розірвав на ній весь одяг, тим самим повністю оголивши її. Після цього, виражаючи явну неповагу до суспільства і норм загальноприйнятої поведінки, демонстративно провів дружину, повністю оголеною, по вулиці на відстані близько 200 метрів, до свого двору. При цьому голосно кричав і звертав увагу жителів вул. Першотравневої", - зазначено в Реєстрі судових рішень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальному екс-гравцю "Динамо" загрожує тюремний термін за побиття дружини

Під час судового засідання чоловік розкаявся і просив не карати його занадто суворо. Відомо також, що пара разом виховує неповнолітню дитину.

Районний суд визнав чоловіка винним у хуліганстві. Однак судді взяли до уваги щире каяття обвинуваченого. Тому його звільнили від відбування покарання в місцях позбавлення волі, замінивши це двома роками випробувального терміну.

У Києві чоловік влаштував криваву розправу над 9-річною донькою та дружиною. Спочатку побив жінку так, що зламав під час цього собі палець. Бігав за нею квартирою з ножем у руці. Потім чоловік "перемкнувся" на доньку, яку почав душити.

Зараз ви читаєте новину «Водив голу вулицею: як покарали чоловіка за знущання над дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути