середа, 29 березня 2017 13:46

Водій затримав злодія, який намагався обікрасти його авто

Водій затримав злодія, який намагався обікрасти його авто
kyiv.npu.gov.ua

У Деснянському районі Києва водій затримав злодія, який намагався обікрасти його авто. Із салону встиг викрасти лише талони на пальне.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

"Чоловік на 15 хвилин залишив свій автомобіль Ford Mondeo на парковці біля магазину. Коли повернувся, помітив за кермом невідомого. Крадія затримав самостійно. Викликав правоохоронців. Затриманий - 33-річний раніше неодноразово судимий чоловік. Не має постійного місця проживання. Нин слідчі з'ясовують, як зловмисник проник у машину. Водій каже, що авто зачиняв і ставив на сигналізацію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік застрелив грабіжника у себе вдома

Поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловікові загрожує арешт на строк від 3 до 6 місяців або обмеження волі на строк до 5 років. Триває слідство.

У Києві невідомі напали на інкасаторську машину. Інцидент стався в районі "Нивки", на проспекті Перемоги, 96. До автівки приватної охорони підбігли четверо невідомих. Вони розбили вікна - водійське та заднє пасажирське. Нападник вдарив чоловіка, який сидів на задньому сидінні. Після цього забрав сумку з грошима. Нині встановлюють суму збитків, розшукують "Мерседес" темного кольору.

Зараз ви читаєте новину «Водій затримав злодія, який намагався обікрасти його авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути