Ексклюзиви
вівторок, 07 травня 2019 23:10

Водій тікав від патрульних та мало не покалічив дітей

Водій тікав від патрульних та мало не покалічив дітей
Чоловік, тікаючи від патрульних, врізався в дерево. Фото: Kherson

У Сумах п'яний водій врізався в дерево, тікаючи від поліції.

"Патрульні отримали повідомлення про, ймовірно, нетверезого водія, який виїжджає з екопарку неподалік вулиці Прокоф'єва. Слідуючи за вказаною адресою, поліцейські побачили схожий за прикметами автомобіль Opel Vectra та зупинили його. Однак тільки-но патрульний підійшов до легковика, як водій іномарки натиснув на газ та почав втікати", - повідомляє прес-служба управління патрульної поліції Сумської області в Facebook.

Чоловік не реагував на вимогу про зупинку.

"Повернувши у дворову територію, громадянин, не впоравшись із керуванням, переїхав через бордюр, де подальший його рух зупинило дерево. Горе-водія інспектори негайно ж затримали. Після надання лікарями медичної допомоги, стала зрозуміла і причина втечі. Водій та пасажир, який був із ним в авто, мали явні ознаки алкогольного сп'яніння. До того ж у салоні автомобіля була пляшка з-під горілки", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці оголосили підозру депутату, який збив насмерть двох людей

Водій при свідках категорично відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння. Більше того, якийсь час він вдавав із себе пасажира, а пасажир навпаки хотів стати для поліцейських водієм.

Правоохоронці наголошують, що в момент автопригоди на подвір'ї знаходилася чимала кількість дітей. Деякі з них навіть сиділи на лавці за деревом, у яке й в'їхав чоловік.

Нацгвардійці врятували 3 людей, які потрапили в ДТП. Бійці їхали із зони проведення ООС. Неподалік селища Приазовське на Запоріжжі побачили розбиті автомобілі.

Зараз ви читаєте новину «Водій тікав від патрульних та мало не покалічив дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути