Ексклюзиви
вівторок, 24 квітня 2018 20:20

Водій київської маршрутки побив битою пасажира

Водій київської маршрутки побив битою пасажира
У Києві неадекватний водій маршрутки побив пасажира через зроблене зауваження. Фото: Hyser

У Києві водієві маршрутки №301 не сподобалося зауваження пасажира, жителя Вінниці Юрія Кирилюка і він вирішив покарати його за допомогою бити.

Про інцидент повідомляє "Вінниця.info".

Постраждалий пасажир розповів, що сів у маршрутку на кінцевій зупинці і відразу звернув увагу на водія. Той голосно говорив, а потім і взагалі почав приставати до молодої дівчини, вона навіть відмовилась їхати в маршрутці через неадекватного водія. Вінничанин зазначив, що поведінка чоловіка не змінилась і після того, як маршрутка почала їхати.

"Я викликав поліцію і, між іншим, запитав у водія, чи він адекватний? І у відповідь почув, щоб я йшов геть з салону, а якщо буду ще щось говорити, то отримаю битою по голові. Слово за слово, і водій перейшов до дії. Бита в нього лежала просто біля лобового скла"-, розповів Юрій Кирилюк.

Водій витягнув його із салону і побив на очах у перехожих та інших пасажирів. Внаслідок цього Кирилюк отримав багато травм з лівої частини тіла.

"Вискочив з салону і накинувся на мене. Слава Богу, переломів немає, але багато ударів по лівій стороні тіла. Він також розбив мій телефон, коли я спробував зняти на відео його машину з номерами", – додав вінничанин.

На короткому відео можна побачити, як водій хапає биту і виходить з маршрутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанат "ЦСКА" вдарив сина ножем, бо той вболівав за "Спартак"

На місце інциденту викликали правоохоронців, постраждалий написав заяву і зняв побої. Проти водія маршрутки порушили кримінальну справу, його чекає суд.

У Миколаєві невідомий побив до півсмерті заслуженого тренера України Сергія Корчинського. Внаслідок побиття тренер отримав черепно-мозкову травму і впав у кому.

Зараз ви читаєте новину «Водій київської маршрутки побив битою пасажира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути