Ексклюзиви
четвер, 24 жовтня 2013 20:42

У Львові злодій вибив зуб двірнику, коли той намагався його затримати

У Львові злодій вибив зуб двірнику, коли той намагався його затримати
Фото: 1+1

Грабіжник вистрибнув з вікна чужої квартири, а комунальник побачив це і перегородив йому дорогу. Злодій вдарив людину по обличчю і вибив зуб, однак двірник все одно не здався, побіг за злочинцем, схопив його і утримував аж до приїзду міліції.

Злочинець хотів обікрасти квартиру на 1-му поверсі, але перехожі помітили, як він залазить у вікно. Відповідно, здійняли ґвалт, чоловік почав тікати, але його зупинив двірник. Комунальнику 26 років. Він зупинив злодія, але той вдарив прибиральника по обличчю і вибив йому зуб. Однак, комунальник побіг слідом і таки затримав крадія. Розповідати про все це на камеру чоловік не хоче - хвилюється за свою вагітну дружину, йшлося у сюжеті "Надзвичайних новин" на ICTV.

Злочинців було троє, затримати вдалося тільки одного, ще двоє втекли. Свідки теж не хочуть, щоб їхні обличчя показували по телевізору. Бояться, що крадії можуть помститися.

Двірник упіймав злодія за 200 метрів від будинку і передав його правоохоронцям. Затриманий нібито громадянин Росії. Міліція це ще не підтвердила.

Мешканці району вражені вчинком двірника. Вважають його тепер героєм. На роботі Андрію за сміливий вчинок пообіцяли премію. Щоправда, в якому розмірі ще не відомо. Міська влада за бюджетні кошти вставить двірнику новий зуб.

"Всі мене вважають героєм, але я не вважаю себе героєм. Так потрібно робити всім", - каже двірник Андрій.

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові злодій вибив зуб двірнику, коли той намагався його затримати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути