четвер, 20 грудня 2012 12:16

У Львові підліток викрав та розбив маршрутку

У Львові підліток викрав та розбив маршрутку

Учора, 16-річний молодик викрав маршрутне таксі №102, яке курсує від площі Митної у Львові до села Дмитровичі. Інцидент трапився на кінцевій зупинці у місті. Водій залишив авто без нагляду із ключами в салоні. Хлопець, який проходив повз, побачив це і скоїв крадіжку транспортного засобу. Як стверджують очевидці, він був п'яний.

"Водій залишив транспортний засіб без нагляду, - розповіла інспектор ДАІ міста Львова Людмила Ліб. - Сам вийшов в кіоск купити сигарет. Цим і скористався молодий чоловік. Заскочив в салон та поїхав. Водій одразу звернувся до працівників ДАІ. Вказав, у якому напрямку поїхала маршрутка. Вже за кілька сотень метрів зловмисника вдалося затримати. Він скоїв аварію на вулиці Підвальній. Врізався у машину, а потім ще й і у автобус. Намагався втекти з місця пригоди. Але його затримали працівники ДАІ. В наслідок ДТП ніхто не постраждав. Хлопця доправили в Галицький райвідділ міліції. Буде проведено слідство. Після цього буде відомо, що йому інкримінують — хуліганство чи викрадення транспортного засобу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадачі "Лексуса" Максима Шацьких отримали по шість років в'язниці

Нагадаємо, що минулого року у вересні в місті трапився схожий інцидент. Двоє п'яних молодиків виштовхали із салону маршрутки водія. Після цього один із них сів за кермо авто та намагався поїхати. Проте після кількох десятків метрів їзди зіштовхнувся із іншою маршруткою. В салоні автобуса на момент інциденту перебувало п'ятеро пасажирів.

Зараз ви читаєте новину «У Львові підліток викрав та розбив маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути