середа, 22 березня 2023 06:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Вночі Росія атакувала Україну дронами: успішно спрацювала ППО

Вночі Росія атакувала Україну дронами: успішно спрацювала ППО
У ніч на 22 березня Росія випустила по Україні іранські дрони. Фото: slovoidilo.ua

Вночі проти 22 березня Росія вкотре атакувала Україну іранськими дронами-камікадзе.

Звуки вибухів чули у кількох регіонах України. Повідомляли про роботу ППО. Зокрема, вдалося збити усі безпілотники, які атакували столицю, повідомив вранці у Telegram голова Київської МВА Сергій Попко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найзапекліші бої відбуваються на двох напрямках

"Ворог не припиняє атаки на Київ. Цієї ночі країна-терорист знову запустила свої смертоносні БПЛА в напрямку столиці. За попередньою інформацією, це були баражуючі боєприпаси "Shahed". Силами нашої ППО всі цілі, виявлені в повітряному просторі навколо Києва, були знищені. За даними на цю мить, обійшлося без жертв та руйнувань. За що маємо вчергове дякувати нашим охоронцям неба ‒ силам протиповітряної оборони! Вони справжні герої!" ‒ наголосив Попко.

Про роботу ППО вночі також повідомляли Київська та Житомирська обласні військові адміністрації. Звуки вибухів було чути на Хмельниччині. За даними ОВА, "прильотів" в області не зафіксовано.

У тимчасово окупованому Севастополі вночі та вранці 22 березня чули гучні вибухи. Місцеві жителі пишуть, що "затряслися вікна" та зникла електрика в районі Південної бухти. Повідомляють про нібито відбиття атаки дронів.

20 березня ввечері в окупованому Джанкої, що в Криму, прогриміла серія вибухів. Було чути звуки "мопедів", характерні для іранських дронів-камікадзе та стрілянину. Вибухи лунали поблизу військового містечка.

Зараз ви читаєте новину «Вночі Росія атакувала Україну дронами: успішно спрацювала ППО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути