пʼятниця, 30 грудня 2016 18:12

Вкрали гроші, які збирали на лікування

Вкрали гроші, які збирали на лікування

Шахраї вкрали кошти на лікування Назара Черкашіна, 1,8 міс із міста Немирів на Вінниччині. На картку, куди збирали гроші, оформили кредит.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла мати хлопчика, Ірина Черкашіна.

"Дитина має алергію від народження, навіть на материнське молоко. У соціальних мережах збирали гроші на лікування, мали на картці понад 3 тисячі гривень. Їздили на консультацію у дитячу лікарню Охмадит у Києві. Коли поверталися — отримала смс-повідомлення: "Доброго дня, перераховую на лікування дитини 3500 тисячі гривень, отримаєте - повідомте. Родина Ярошенко Сергій та Марія". Потім ввечері зателефонувала якась дівчина запитала, чи я отримала гроші. Сказала, що той переказ треба на карту перерахувати через термінал чи банкомат. Пішла до банкомату, там ввела набір цифр, які сказала дівчина. Там отримала квитанцію, що оформила миттєву розстрочку на 10 місяців зі щомісячним платежем 451 гривню. Пізніше набрала ту благодійницю, та вона сказала, що так має бути", - повідомила Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онкохвору жінку пограбували в лікарні

Жінка звернулася у поліцію. Шахраїв розшукують.

На Тернопільщині у 6-річної дитини, хворої на рак, украли 120 тис. євро. Аби врятувати життя дівчинці, родина мала зібрати 200 тис. євро.
Зараз ви читаєте новину «Вкрали гроші, які збирали на лікування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути