четвер, 17 червня 2021 08:51

Вісім студентів отруїлися невідомою речовиною. Троє – в реанімації

У ніч проти 17 червня в Івано-Франківську в гуртожитку державного коледжу технологій та бізнесу восьмеро студентів віком 16-17 років отруїлися невідомою речовиною. Усіх їх госпіталізували. Троє – у важкому стані.

Окрім гуртожитку, сторонній різкий запах відчували жителі чотирьох багатоповерхівок. Там обійшлося без постраждалих, повідомили у пресслужбі ДСНС області.

Автор: facebook.com/MNSIFR
  В Івано-Франківську в гуртожитку   восьмеро студентів віком 16-17 років отруїлися невідомою речовиною
В Івано-Франківську в гуртожитку восьмеро студентів віком 16-17 років отруїлися невідомою речовиною

"О 00.25 у чотириповерховій будівлі гуртожитку на вул.Коновальця, 142, а також у чотирьох багатоповерхових житлових будинках на вул. Петлюри, 23, 25, вул. Коновальця, 144, 146 відчувався сторонній різкий запах невідомої речовини, попередньо схожий на природний газ. У результаті події постраждали вісім підлітків з гуртожитку коледжу, які госпіталізовані до лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкове отруєння родини у квартирі: розповіли про загиблого американця

Зазначається, що рятувальники, газовики й поліцейські обстежили ці та сусідні будівлі - осередку розповсюдження невідомої речовини та витоку газу не виявили. Ознак горіння немає. Також проведено заміри концентрації небезпечних речовин та загазованості в повітрі - без перевищення допустимої норми.

Автор: facebook.com/MNSIFR
  Що стало джерелом отруйного запаху - поки не встановили. Триває слідство
Що стало джерелом отруйного запаху - поки не встановили. Триває слідство

Станом на 02:30 ситуація стабілізувалась, відчувалося зниження рівня запаху невідомої речовини, всі жителі будинків та студенти повернулись до своїх помешкань. Станом на 03:30 запах не відчувався. Працівники поліції проводять слідчі дії.

В одній з квартир у Києві невідомою речовиною отруїлася сім'я. Погано стало і медикам, які приїхали на виклик. Тоді лікарі викликали ще одну медичну бригаду. Однак поки їхала підмога, судоми почалися вже й у самих лікарів. Дитину доставили у важкому стані в профільне відділення київської лікарні "Охматдит", а батьків й медиків - у лікарню швидкої допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Вісім студентів отруїлися невідомою речовиною. Троє – в реанімації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути