субота, 02 червня 2012 14:17

Випускниця на Львівщині померла вві сні від страху перед ЗНО

Випускниця на Львівщині померла вві сні від страху перед ЗНО
За словами однокласників, дівчина боялася не вступити до вишу, а в останні тижні скаржилася на біль у грудях. Фото: obozrevatel.com

Учениця 11 класу села Нежухів Стрийського району Львівської області Ірина Вереснюк померла вві сні через страх перед ЗНО.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

21 травня дівчинка ввечері готувалася до останнього дзвінка. Вранці мати помітила, що дочка щось довго не прокидається. Намагалася її розбудити і помітила, що вона не дихає, пишуть "Львівські новини".

"Для сім'ї це велика втрата. Ірина померла саме перед останнім дзвоником і шкільним випускним. Дівчина готувалася до вступу в ВНЗ. У мами залишився старший син", - розповіла Марія Николин, секретар сільради.

За її словами, дівчина ніколи не хворіла. Медики попередньо припускають, що стався раптовий серцевий напад і розрив міокарда. Остаточні причини смерті ще з'ясовують.

Однокласники й друзі Ірини Вереснюк розповідають, що дівчина дуже хвилювалася через ЗНО, боялася не вступити до вишу. А в останні тижні скаржилася на біль у грудях.

Зараз ви читаєте новину «Випускниця на Львівщині померла вві сні від страху перед ЗНО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути