пʼятниця, 24 серпня 2018 18:10

Винуватець смертельної ДТП відбувся умовним терміном

Винуватець смертельної ДТП відбувся умовним терміном
На Харківщині винуватцю смертельної аварії м присудили 4 роки в'язниці. Однак реальне покарання замінили на випробувальний термін 12 місяців. Фото - Depo.ua

На Харківщині винуватцю смертельної аварії присудили 4 роки в'язниці. Однак реальне покарання замінили на випробувальний термін 12 місяців. Таке рішення виніс Чугуївський міський суд. Відповідний документ був опублікований в Єдиному реєстрі судових рішень.

Аварія трапилася 6 січня цього о року на дорозі поруч з селом Малинівка. Там "ВАЗ" зіштовхнувся із Mazda 6. За даними слідства, водій іномарки здійснив небезпечний обгін, в результаті чого зіткнувся з другим легковиком, що рухався в бік Чугуєва. Від удару пасажирка "ВАЗу" загинула на місці. Двох чоловіків, які перебували в цьому авто, доставили в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний водій повалив стовп на Lexus

В ході розгляду обвинувачений не оскаржував обставини справи, тому суд відмовився від вивчення всіх доказів. Сторона потерпілих погодилася з цим висновком.

Водія іномарки визнали винним. Однак рішення суду ще не вступило в силу. Йде термін апеляційного оскарження.

Біля села Ямище Ріпкинського району Чернігівської області комбайнер збив дівчину і залишив її помирати на місці ДТП. Тіло 17-річної постраждалої знайшли перехожі.

Зараз ви читаєте новину «Винуватець смертельної ДТП відбувся умовним терміном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути