понеділок, 19 листопада 2012 17:35

Вінницька база відпочинку, де гуляли місцеві "шишки", вигоріла вщент

Вінницька база відпочинку, де гуляли місцеві "шишки", вигоріла вщент
Припускають, пожежа там була невипадкова. Фото: vinfishing.vn.ua

В ніч на 19 листопада у селі Зарванці Вінницького району згорів база відпочинку "Березіно". Близько 23:00 до пожежників подзвонили з пульту охоронної фірми, яку ті наймали. Повідомили, вогонь запалав з котельні комплексу.

Комплекс на 600 кв.м., вигорів вщент менш ніж за дві години. Приміщення в які входили: ресторан, готель, баня, були збудовані із зрубу. За повідомленням рятувальників, ніхто не постраждав.

За приблизними підрахунками облаштування бази коштувало понад $ 500 тис. Розмовляти з кореспондентами Gazeta.ua адміністрація "Березіно" відмовилася.

"Березіно" знаходиться між селами Якушинці та Зарванці, що в 2 км від Вінниці. Вважався одним з найпрестижніших заміських комплексів. Його відкрили півтора роки тому.

"Відпочивати там могли могли лише віпи. Простому люду було не по кишені. Часто в "Березіно" приїжджали справляти свята і чиновники, і великі бізнесмени. Мені воно подобалося тим, що на території є великий і красивий басейн. Якось ми у ньому з подружкою там цілий день просиділи. То було влітку. Вже не пам'ятаю, скільки ми тоді коньячку випили. Бармен задовбався до нас приносити", - розповіла клієнтка закладу вінничанка Юлія Дідух.

В "Березіно" гостям пропонували: російську баню, аквамариновий басейн з підігрівом, дитячий майданчик, ресторан на 200 персон, готель на 4 номери для 16 людей. Двомісний за добу коштував до 300 грн. В кожному номері був кондиціонер, телевізор, камін.

Припускають, пожежа там була невипадкова. Навколо Вінниці близько 20 подібних закладів-конкурентів.


Зараз ви читаєте новину «Вінницька база відпочинку, де гуляли місцеві "шишки", вигоріла вщент». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути