Ексклюзиви
середа, 14 березня 2018 12:42

"Він там Сашеньку ріже!" - свідки розповіли подробиці кривавої розправи школяра

"Він там Сашеньку ріже!" - свідки розповіли подробиці кривавої розправи школяра
У Павлограді Дніпропетровської області поховали жорстоко вбитих 4-річного Сашу і його батька Семена Бондаренко Фото: kp.ua

Сусіди родини розповіли подробиці трагедії у Павлограді Дніпропетровської області, де поховали 4-річного Олександра і його батька Семена Бондаренка. Їхзарізав 17-річний школяр.

Кажуть, пораненій 35-річній Вікторії Бондаренко довелося повзти по снігу, щоб вижити. Першим її знайшов пенсіонер Михайло Плиска біля дверей свого будинку, повідомляє kp.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У суді зробили заяву з приводу школяра-різника

"Кров з неї фонтаном била. Потім вже стало зрозуміло, що цей нелюд її в шию штрикнув ножем. Відкриваю, а вона, боса, напівгола. Живіт у неї вже такий великий, руками його тримає і кричить: "Він там Сашеньку ріже!" , - розповів Михайло Плиска.

Чоловік забинтував жінці шию і викликав "швидку".

"Вона така перелякана була. Все кричала, що він сина там вбиває і за нею сюди прийде. Так ми лопатою озброїлися, поки швидка з поліцією не приїхали. Але він вже сюди не пішов".

Вбивця 17-річний Валентин Земцов із своєю жертвою Семеном Бондаренко не спілкувалися.

"Мужик хороший був, з Вікою вони добре жили, хоча вона і старша трошки. Сашеньку він дуже любив - ось і пішли обидва...", - розповіла сусідка.

Трагедія сталася вночі 10 березня. Сім'я Семена і Вікторії Бондаренко укладалася спати. 4-річний Саша вже був в ліжку. В двері постукав сусідський підліток 17-річний Валентин. Коли його запросили увійти вихопив ніж і кинувся на чоловіка. Той в спробі уберегти дружину і сина виштовхав нападника у двір.

Підліток убив господаря, потім розбив вікно і заліз в будинок, щоб розправитися з малюком і жінкою, яка намагалася затримати хлопця. Але від удару ножем в шию втратила свідомість. Валентин відправився в спальню, де від криків прокинувся 4-річний Саша. Вікторія, прийшовши до тями, зрозуміла, що сина вже не врятувати і поповзла до сусідів по допомогу.

За лічені години правоохоронці затримали злочинця. 12 березня йому обрали запобіжний захід - два місяці в СІЗО без права застави.

Зараз ви читаєте новину «"Він там Сашеньку ріже!" - свідки розповіли подробиці кривавої розправи школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути