вівторок, 19 березня 2019 11:25

Викрали братів 8 та 4 років

У Харкові розшукують дітей, яких забрали родичі з іншого міста.

Це брати 8-річний Ейнер та 4-річний Андрій Огли, повідомляється у групі "Розшук дітей ГУНП у Харківській області" у Facebook.

"Удень 18 березня до поліції звернулася жінка. Повідомила, що за її відсутності родичі з Одеси забрали без дозволу двох малолітніх дітей", - йдеться в повідомленні.

Прикмети Ейнера Артуровича: зріст близько 120 см, худорлявої статури, волосся русяве, темне, очі сірі. Був одягнутий у сірий спортивний костюм з написом та чорні кросівки.

Прикмети Андрія Артуровича: зріст близько 116 см, худорлявої статури, волосся русяве, темне, очі карі. Був одягнутий у піжаму голубого кольору та голубі кросівки.

Автор: Розшук дітей ГУНП у Харківській област
  У Харкові розшукують  братів 8-річного Ейнера та 4-річного  Андрія Огли
У Харкові розшукують братів 8-річного Ейнера та 4-річного Андрія Огли

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік організував власне викрадення, щоб отримати викуп у матері

"Вказані родичі разом з дітьми можуть пересуватись на авто BMW сірого кольору з номерними знаками іноземної реєстрації", - зазначили у поліції.

Правоохоронці просять всіх, кому відома будь-яка інформація про дітей, повідомити про це за телефонами: 102, 057 370 41 30, 063 378 31 81.

Начальник служби у справах дітей Подільського району Києва підробила документи на вивезення за кордон 5-річного Романа Прокопенка. За це отримала "винагороду" від матері хлопчика Олени Янке. Батькові дитини, киянину Костянтину Прокопенку, вдалося у суді німецького міста Кельн довести, що його колишня дружина вступила в змову з українськими чиновниками і ті незаконно позбавили чоловіка батьківських прав.

Зараз ви читаєте новину «Викрали братів 8 та 4 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути