субота, 16 березня 2013 02:46

"Військові безсилі" - На трасі Київ-Чоп через негоду утворився 30-км затор

"Військові безсилі" - На трасі Київ-Чоп через негоду утворився 30-км затор
Траса "Київ-Чоп". Фото: news.liga.net

Увечері 15 березня для розчищення траси задіяли військових, але у ВО "Свобода" запевняють, що це вже не допоможе, тому що "з лопатою не впоратися з шаром снігу глибиною в кілька метрів".

Зокрема, на трасі Київ-Чоп у Львівській області утворився 30-кілометровий затор, повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу Львівської обласної організації ВО "Свобода" та народного депутата України Ірину Сех.

"У цей час на трасі Київ-Чоп утворився 30-кілометрвоий затор. Люди не знають, звідки чекати допомоги, а тим часом чиновники, відповідальні за ліквідацію стихійного лиха, займаються окозамилюванням", - зазначила Сех.

За її словами, в селі Ясенів вчора співробітники державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) встановили намет, в якому повинні були надавати допомогу тим, хто застряг у заметах. Але у самих рятувальників не було ні чаю, ні хліба, ні навіть дров, щоб розпалити вогонь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпаття паралізувало через негоду: повернення зими ніхто не очікував

"Люди замерзають у заторах ..." - цитує прес-служба слова Сех.

Як стверджує депутат, ввечері 15 березня для розчищення траси задіяли військових, але, на її думку, це вже запізно, бо "з лопатою не впоратися з шаром снігу глибиною в кілька метрів".

Разом з тим, як повідомили у прес-центрі головного управління ДСНС у Львівській області, для руху автотранспорту закрито відрізок траси Київ-Чоп від райцентру Броди до Львова.

Рух було зупинено, щоб автомобілі не створювали додаткового навантаження, і щоб можна було розчистити дорогу. У той же час, на відрізку траси Київ-Чоп від Львова до Стрия рух ускладнений, але не зупинено, а у гірських районах рух набагато легший. У прес-службі не змогли сказати, скільки машин стоїть у заторах на території області.

 

Зараз ви читаєте новину «"Військові безсилі" - На трасі Київ-Чоп через негоду утворився 30-км затор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути