пʼятниця, 15 травня 2020 08:49

Відрізав голову і випатрав: із жінкою по-звірячому розправився 38-річний син

Відрізав голову і випатрав: із жінкою по-звірячому розправився 38-річний син
У Боярці жінці відрубали голову та вирізали нутрощі. У злочині зізнався син жертви. Фото: kv.npu.gov.ua

У Боярці на Київщині 38-річний чоловік, який зловживає алкогольними напоями та вживає наркотики, під час чергової сварки з 73-річною матір'ю накинувся на неї з ножем.

Потім він намагався приховати сліди злочину. Однак згодом вирішив зізнатися у скоєному злочині і зателефонував до поліції, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

Чоловіка звати Денис. Він вирізав матері легені, частину руки, а потім відрізав голову. Після вбивства бродив вулицями весь в крові і навіть встиг сходити в магазин. Поліцейським він розповів, що мати – відьма і постійно за ним спостерігала. Він відрізав їй голову, бо навіть після смерті жінка продовжувала розмовляти. Сусіди кажуть, що чоловік захоплювався сатанинською літературою. повідомляють fakty.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 46-річний чоловік утопив у річці матір

Однак, є інша версія. Чоловік вживав наркотики і знав, що брат, який живе в Швейцарії, надсилає матері гроші. За словами сусідів, вони чули, як син вимагав віддати йому банківську картку. Незважаючи на крики, вони не викликали поліцію, оскільки мати завжди захищала сина.

"Вона захищала весь час свого сина і це була її ініціатива нікуди не повідомляти. Вона все вважала, що він виправитися. Що він хороший", – каже сусідка.

За вбивство Денису загрожує довічне позбавлення волі, але він може уникнути покарання. Сусіди розповіли, що ще кілька років тому батьки за гроші зробили синові довідку про неосудність, щоб він не потрапив за ґрати за крадіжку.

У Харкові затримали 38-річну Тетяну П'янову із села Подвірки Дергачівського району. Вона вбила та обезголовила доньку 13-річну Христину. А потім гуляла з головою доньки в пакеті. Мотив свого вчинку жінка не пояснила.

Зараз ви читаєте новину «Відрізав голову і випатрав: із жінкою по-звірячому розправився 38-річний син». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути