Ексклюзиви
середа, 16 серпня 2017 15:19

Відпустили злочинців, які напали на "свободівця"

Відпустили злочинців, які напали на "свободівця"
На ветерана російсько-української війни Володимира Назаренка напали 11 серпня 2017 року на столичній вулиці Райдужній, 56. Підкравшись ззаду, нападник ударив "свободівця" по голові залізною трубою

Після 48 год. в ізоляторі тимчасового тримання поліція відпустила двох злочинців, які напали на депутата Київської міської ради від ВО "Свобода", ветерана російсько-української війни Володимира Назаренка. Нападників затримали по "гарячих" слідах, однак прокуратура Дніпровського району Києва не підписала підозру. Тому тримати їх за ґратами не було законних підстав.

"Поліція протримала зловмисників максимально дозволений час. Вони напали на депутата, ще й були озброєні пістолетом, але представник Дніпровської районної прокуратури прямо на підозрі, яку подає поліція, написав "не погоджуємо підозри". Тож люди, які зухвало напали на мене під час акції, для держави навіть не підозрювані. Поліція була змушена їх відпустити. Я розцінюю це як покривання забудовників Войцеховського з боку районної прокуратури", – прокоментував ситуацію Володимир Назаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київрада дозволила продаж землі під будинок розпусти - депутат

У приватному секторі Дніпровського району Києва зводять багатоповерхівку без жодних дозвільних документів на будівництво. З цього приводу порушили навіть кілька кримінальних справ. Однак районна прокуратура не звертається до суду, щоб він заборонив будівельні роботи. На думку "свободівця", це також підтверджує зацікавленість прокуратури Дніпровськго району Києва в незаконній забудові.

Увечері 11 серпня 2017 року під час акції протидії незаконній забудові на вул. Райдужній, 56, у Києві на Володимира Назаренка напали. Підкравшись ззаду, зловмисник ударив "свободівця" по голові залізною трубою, завдавши черепно-мозкової травми, струсу мозку та розсічення. Назаренка госпіталізували й наклали декілька швів, а двох нападників затримали та відвезли в ІТТ.

Зараз ви читаєте новину «Відпустили злочинців, які напали на "свободівця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути