неділя, 04 серпня 2019 10:30

Відпустили жінку, яка викинула тіло сина у валізі

Відпустили жінку, яка викинула тіло сина у валізі
22-річна Ганна Пілявська викинула у валізі тіло 2-річного сина. Пояснила, він помер під час нападу австми, а вона злякалася покарання. Фото - cv.npu.gov.ua

22-річну Ганну Пілявську, яка викинула свого 2-річного мертвого сина у валізі, відпустили. Прокурор не підписав повідомлення про підозру у скоєнні злочину.

Наразі їй інкримінують тільки крадіжку – вона вкрала гроші та рушницю у власного батька ще до того, як викинула тіло сина у валізі. Запобіжний захід за цим обвинуваченням їй обиратимуть в понеділок, 5 серпня, повідомляє ТРК "Буковина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп дитини у валізі: повідомили результати експертиз

Жінка понад місяць перебувала в розшуку. Її упізнали люди в маршрутці Хмельницький – Чернівці, після чого правоохоронці зупинили автобус. Відомо, що весь цей час вона жила на Хмельниччині у знайомих.

Ганну Пілявську затримали 2 серпня. Вона пояснила, у її сина піднялася температура. А через деякий час дитину почало судомити і хлопчик помер. Жінка злякалася покарання за недогляд. Тому викинула тіло сина на околиці Чернівців.

Зараз ви читаєте новину «Відпустили жінку, яка викинула тіло сина у валізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути