пʼятниця, 13 січня 2017 11:57

Відомому догхантеру підкинули гранату
5

У Києві в під'їзді багатоповерхівки прогримів вибух. Невідомі підклали гранату у поштову скриньку відомого столичного догхантера.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції столиці.

"У столиці в багатоповерхівці на вулиці Луначарського Дніпровського району здетонувала ручна граната, так звана "лимонка". 39-річний брат відомого київського догхантера Олексія Святогора вирішив перевірити поштову скриньку. Коли відчинив - почув звук, схожий на петарду. Дуже різко відчинилися дверцята. Побачив відірвану нитку, присів і почав відходити від ящика. В той момент пролунав вибух. Від вибуху оглушило на пару хвилин. У результаті чоловік отримав незначні ушкодження. Від госпіталізації відмовився", - розповів Євген Святогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік вистрілив собі у голову в ресторані

На місці працюють експерти-вибухотехніки. За попереднім висновком, могла вибухнути граната РГД-5. Слідчі цю подію кваліфікують, як замах на вбивство. Триває слідство.

Відомому продюсерові Вадиму Лисиці невідомі облили двері отрутою. За словами сусідів, запах настільки їдкий, що тримається вже пару днів. Ані рятувальники, ані СЕС ніяк не відреагували на заяви.

Зараз ви читаєте новину «Відомому догхантеру підкинули гранату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути