Ексклюзиви
пʼятниця, 14 травня 2021 16:50

Відомо, кого зарізали на порозі власної квартири

Відомо, кого зарізали на порозі власної квартири
Убитим на порозі власний квартири у Миколаєві виявився історик Володимир Щукін. Фото: facebook.com/groups/728976087290214

Убитим на порозі власної квартири в Миколаєві виявився Володимир Щукін.

Він історик, автор десятків робіт з історії України. Про це повідомив уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь.

"Не хочеться вірити в те, що невідомі злочинці перервали життєвий шлях талановитого педагога, блискучого історика, обдарованого дослідника Володимира Щукіна", - написав чиновник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Труп тиждень пролежав у дивані

Щукін був істориком-краєзнавцем, кандидатом історичних наук, доцентом. До кола його дослідницьких зацікавлень належали: історична регіоналістика, історична юдаїка, історія вітчизняної культури.

Щукін зробив свій внесок у складання хроніки й аналіз трагічних подій Голокосту, що сталися на території сучасної Миколаївської області.

У Миколаєві у власній квартирі на пр. Центральному вбили 67-річного чоловіка. Його тіло 14 травня приблизно о 07:00 знайшов сусід. Чоловік лежав на підлозі, а двері в його квартиру були відчинені. Експерт, оглянувши тіло чоловіка, виявив тілесні ушкодження голови й ножові поранення.

Зараз ви читаєте новину «Відомо, кого зарізали на порозі власної квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути