понеділок, 22 січня 2018 15:32

Вибух у Бердянську: у поліції розповіли подробиці травмування поліцейських

Вибух у Бердянську: у поліції розповіли подробиці травмування  поліцейських
У Бердянську Запорізької області під час затримання злочинець підірвав себе і правоохоронців гранатою. Фото - Facebook Сергія Князєва

Чоловік, який підірвав гранату під час затримання в Бердянську Запорізької області, виявився раніше судимим 31-річним місцевим жителем.

Троє поліцейських отримали важкі поранення. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіла речник поліції Запорізької області Катерина Людвік.

"Одному поліцейському надано медичну допомогу, його життя і здоров'ю нічого не загрожує. Ще одного правоохоронця прооперували, і один зараз знаходиться на операції. Чоловік, який підірвав гранату, загинув на місці", - сказала Людвік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео з місця підриву поліцейських у Бердянську

За її словами, сьогодні в Бердянську поліцейські проводили оперативно-розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєння майнових злочинів на території міста. В районі вулиці Гостинної, 26А, правоохоронці помітили автомобіль, в якому знаходилися кілька громадян. Коли поліцейські наблизилися до машини, один з чоловіків почав від них ховатися.

"Після того, як поліцейські наблизилися до цього чоловіка, він дістав гранату, попередньо Ф-1, і підірвав її. В результаті він загинув на місці, а поліцейські були травмовані ", - додала Людвік.

У Бердянську Запорізької області троє співробітників поліції отримали важкі поранення в результаті вибуху гранати під час затримання зловмисника.

Зараз ви читаєте новину «Вибух у Бердянську: у поліції розповіли подробиці травмування поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути