понеділок, 17 вересня 2018 11:56

Ветерани АТО зробили заяву щодо харківських рекетирів

Ветерани АТО зробили заяву щодо харківських рекетирів
Під час затримання співробітником СБУ був убитий 23-річний ветеран АТО. Ще один підозрюваний - Денис Семенюк - затриманий. Вимагали гроші у підприємців. Фото - ssu.gov.ua

Підозрювані у вимаганні грошей у забудовника в Харкові не мають жодного відношення до обласного "Союзу ветеранів АТО". Про це повідомили в прес-службі організації.

"2017-го кілька наших членів були не згодні з напрямами нашої діяльності та тому разом із міською владою створили нову організацію -" Асоціація ветеранів АТО і Патріотів України ". Вони почали займатися діяльністю, яка істотно відрізняється від діяльності нашої організації, керуючись обіцянками міської влади поліпшити власне матеріальне становище", - йдеться у зверненні "Союзу ветеранів АТО".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд обрав запобіжний захід екс-учаснику АТО, який займався вимаганням

Громадська організація "Спілка ветеранів АТО" налічує більше 6 тис. членів, і усім надзвичайно неприємно, коли їх асоціюють із бандитами, додали в організації.

13 вересня під час затримання співробітником СБУ був убитий 23-річний ветеран АТО. Ще один підозрюваний - Денис Семенюк - затриманий. За даними СБУ, займалися вимаганням: разом із подільниками здійснювали напади на будівельні майданчики. Зловмисники знищували майно компаній, а також фізично блокували проведення монтажних робіт. За припинення тиску на бізнес у одного з комерсантів рекетири вимагали $30 тис. Співробітникам спецслужби вдалося задокументувати переговори сторін.

Зараз ви читаєте новину «Ветерани АТО зробили заяву щодо харківських рекетирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути