пʼятниця, 05 серпня 2016 15:01

Ветерана АТО та фермера мало не до смерті побили невідомі

Ветерана АТО та фермера  мало не до смерті побили невідомі

Ввечері 4 серпня у селі Музиківка Білозерського району Херсонщини невідомі зловмисники напали на місцевого фермера та учасника АТО. Про це у Фейсбук повідомив депутат обласної ради Микола Ставицький.

"До мене дійшла інформація, що ніби-то турки на кількох джипах приїхали та побили до напівсмерті українського фермера, та одного ветерана АТО", - написав Ставицький.

Як повідомляє "ХЕРСОН Онлайн", подія трапилася вчора в районі Музиківки на херсонської об'їзній дорозі.

"У постраждалого фермера там є господарство. З цієї території проходить частина дороги, що веде в поля. На в'їзді і виїзді на свою територію фермер встановив шлагбауми, та полагодив дорогу. Коли шлагбауми підняті, місцеві жителі їздять по дорозі. Вчора ввечері до фермера приїхав його товариш, який є учасником АТО. В цей же час по фермерській дорозі з сусіднього поля проїжджали на машині чи то турки, чи то азербайджанці. Фермер і його товариш пред'явили їм претензії, що ті їздять по приватній дорозі. Виник конфлікт. На допомогу іноземцям під'їхав ще один автомобіль. Почалася бійка. Проти фермера та товариша застосували травматичну зброю, і побили їх", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відрізані людські ноги знайшли у діжці за селом

У обох потерпілих діагностували струси головного мозку, гематоми та синці. Їх життю нічого не загрожує, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

За фактом хуліганства відкрите кримінальне провадження. Поліція встановлює усі обставини події та розшукує зловмисників.

Зараз ви читаєте новину «Ветерана АТО та фермера мало не до смерті побили невідомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути