Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2018 09:53

Вчителька початкових класів приторговувала амфетаміном

Вчителька початкових класів приторговувала амфетаміном
Вчителька початкових класів разом зі спільником приторговувала психотопами, які містять амфетамін.Фото - vyzov-narcologa.ru

Вчителька початкових класів однієї зі шкіл Борщівського району на Тернопільщині разом зі спільником приторговувала психотопами, які містять амфетамін. За грам забороненої речовини торговці просили 300 грн. Обох затримали на "гарячому" під час передачі клієнтам товару, повідомили у прес-службі прокуратури області.

"Впродовж квітня – травня 2017 року безробітний житель районного центру та вчителька збували жителям району психотропну речовину, яка містить амфетамін та обіг якої обмежено. Чоловік шукав клієнтів і передавав їм товар, а жінка фасувала та зберігала амфетамін", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала банду наркодилерів

Борщівський районний суд визнав винними спільників у скоєнні злочину та засудив їх відповідно до 6 років та 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна.

Контрабанду психотропних речовин в Україну в Одесі блокували правоохоронці. Оперативники спецслужби встановили, що організатор наркотрафіку – житель Одеси ‒ доставляв наркотики з-за кордону через одного з міжнародних поштових операторів. Посилки із психотропами забирала його спільниця. Потім зловмисники реалізовували наркотик у роздріб на території регіону.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька початкових класів приторговувала амфетаміном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути