пʼятниця, 07 квітня 2017 12:44

Чоловіка катували та викинули в річку заради 100 грн

Чоловіка катували та викинули в річку заради 100 грн
Чоловіка вбили за 100 грн ФОТО: nashemisto.dp.ua

У Тернівці на Дніпропетровщині двоє злочинців за 100 гривень жорстоко вбили чоловіка. Загиблого Андрія шукали 1,5 місяці. Днями його тіло знайшли у річці.

Про це йдеться в сюжеті телепрограми "Деталі".

"Того дня Андрій вийшов від батька. Дорогою його зустріли двоє чоловіків. Почали бити по голові. Запхали чоловіка в таксі і відвезли до річки. Там зв'язали, продовжували бити. Забрали у потерпілого мобільник і гроші. Після цього чоловіка викинули у водойму. Убивць затримали. За їх словами, причина - оковита. У них закінчилися гроші і вони вирішили відібрати їх у перехожого. Відібраний телефон один із грабіжників подарував своїй дівчині", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школяреві перерізали горло та встромили ніж у спину заради комп'ютера

Затриманим - 20 та 26 років. Вони уродженці Дніпропетровської та Донецької областей. Раніше вже були судимі. Нещодавно вийшли на волю. Вини не визнають. Однак розтин показав, загиблий помер від закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку. За вбивство чоловікам загрожує довічне ув'язнення. Нині їх тримають під вартою. До відповідальності притягнуть і таксиста. У Андрія лишився 10-річний син.

7 квітня у Дніпровському районі Києва пасажири зарізали таксиста. Нанесли потерпілому три ножові поранення. Чоловік зумів ще кілька метрів проїхати. Дістався до магазину. Попросив продавчиню про допомогу. Однак 55-річний потерпілий помер до приїзду "швидкої". На місці працюють кінологи та слідчо-оперативна група, ведуть слідство.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіка катували та викинули в річку заради 100 грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути