пʼятниця, 10 лютого 2017 14:15

Вбивство у Кривому Озері: розпочався суд над поліцейськими

Вбивство у Кривому Озері: розпочався суд над поліцейськими

10 лютого на Миколаївщині розпочався судовий процес над чотирма поліцейськими, яких підозрюють у вбивстві жителя Кривого Озера Олександра Цукермана.

Про це йдеться в ТСН.

Справу розглядає Врадіївський суд. За годину до початку сюди доправили у кайданках Дениса Ляхвацького. Інші троє обвинувачених копів також присутні, але вони на підписці про невиїзд, тому самі приїхали. Ляхвацький, єдиний підозрюваний за гратами, підтверджує, що тиснув на гачок у бік загиблого Цукермана. Але не визнає, що хотів убити його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перукаря знайшли зарізаним у власній квартирі

На засіданні суду присутня матір загиблого Олександра Цукермана. Плани захисників підозрюваних, які хочуть клопотати про зміну запобіжного заходу, обурили родину загиблого. Кажуть, що будуть добиватися арешту усіх підозрюваних.

"Щоб усі сиділи і щоб він не дав 120 тисяч і сидів дома, і на роботу ходив. Так не буде, я говорю наперед. А ні, то звідси ногами вперед винесуть. Я обіцяю", - каже матір вбитого.

У ніч проти 24 серпня 2016 року 33-річного Олександра Цукермана із селища Криве Озеро на Миколаївщині на власному подвір'ї побили, а потім застрелили поліцейські. Їх було шестеро: 23-річний Василь Трубаченко, 24-річний Володимир Лемеха, 28-річний Денис Ляхвацький, 26-річний Микола Хоменко, 24-річний Роман Богач та 26-річний Олександр Причипойда. Тіло чоловіка, закутого у кайданки і з вогнестрільними пораненнями, знайшли біля його власного подвір'я. Через убивство у селі зчинився бунт. Місцеві ледь не спалили відділення поліції.Поліцейський відділок тоді розформували. Чотирьох підозрюваних - заарештували. Їм загрожує до 10 років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Вбивство у Кривому Озері: розпочався суд над поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути