вівторок, 29 березня 2016 14:52

"Вбивство адвоката Грабовського - не єдине, є інші епізоди" - Матіос
1

У справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського є інші епізоди.

Про це заявив заступник Генпрокурора Анатолій Матіос на брифінгу сьогодні, 29 березня. Також зазначив, що через таємницю слідства відповідати на питання журналістів не зможе.

"Наразі йдуть слідчі дії. І я можу сказати, що це вбивство не є єдиним, є інші епізоди, над розкриттям яких ми зараз працюємо", - зазначив Матіос.

Крім того, він продемонстрував відео, на якому Грабовський обіцяє припинити захист з грушника Олександра Александрова. Адвокат одягнутий у майку та піджак, каже, що зрозумів свою помилку. Під час розмови грає тиха музика. На записі чути голос ще одного чоловіка, який задає Грабовському запитання.

"Бо я вважаю неможливим його захищати у цій справі. Я зрозумів свою помилку", - каже Грабовський.

За словами Матіоса, кілька таких відозвернень слідчі виявили на одному з IT-сервісів. Також заначив, що через таємницю слідства не може надати більш детальні коментарі.

"Це непросте відео. І ви можете уважно в подальшому проаналізувати все, що побачили. І можете вибудувати версії. Можу порадити – зрітє в корєнь", - сказав прокурор.
Нагадаємо, про зникнення адвоката стало відомо, коли він не прийшов на засідання у справі Александрова. Наступного дня правоохоронці почали розшук Грабовського та відкрили кримінальне провадження про вбивство.

25 березня Юрія Грабовського знайшли мертвим біля міста Жашкова Черкаської області.

Зараз ви читаєте новину «"Вбивство адвоката Грабовського - не єдине, є інші епізоди" - Матіос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути