понеділок, 06 березня 2017 16:29

Вбивця поліцейських заплатить сиротам 3 млн грн

Вбивця поліцейських заплатить сиротам 3 млн грн
УНІАН

Три мільйони гривень Олександр Пугачов має сплатити родині вбитої ним поліцейської Ольги Макаренко, у якої сиротами лишилися двоє дітей.

Про це йшлося в ТСН.

Родина загиблого Артема Кутушева відшкодувань поки не вимагає. Суд Дніпра заарештував усе нерухоме майно Олександра Пугачова для забезпечення цивільних позовів. Це квартира і будинок в окупованому нині Торезі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивця поліцейського помер у в'язниці

"Ця територія є тимчасово окупованою. Ми сподіваємося, що вона повернеться під контроль української влади. Так чи інакше рішення суду буде виконане на кінцевому етапі. І у разі, якщо на цей момент майно ще буде в наявності, за його рахунок буде задоволено позов рішення", - повідомив прокурор відділу прокуратури Дніпропетровської області Олексій Семенюк.

Коли патрульні зупинили Пугачова у Дніпрі торік у вересні, він був у розшуку за скоєння тяжких злочинів. Щоб утекти, він вбив патрульних. У загиблої Ольги Макаренко залишилося двоє дітей. В Артема Кутушева – маленька донька. У день вбивства батька їй якраз виповнилося три роки.

Зараз ви читаєте новину «Вбивця поліцейських заплатить сиротам 3 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути