середа, 26 червня 2013 17:06

На Житомирщині впіймали колишнього зека, який убивав своїх дружин

На Житомирщині впіймали колишнього зека, який убивав своїх дружин
Фото: zbroya.info

На Житомирщині знайшли чоловіка, який вбив двох жінок.

"На третій день після отримання заяви від батьків 24-річної жінки з селища Бар на Вінниччині оперативники розшукали її чоловіка, який її вбив. Розслідуючи історію зникнення двох людей, міліціонери з'ясували, що підозрюваний звільнився у минулому році з місць позбавлення волі за вбивство своєї дружини. Під час допиту зізнався, що задушив і другу свою жінку через ревнощі, а тіло сховав у льосі на території нежилого будинку, прикидавши сміттям. Сам же подався тікати, пиячив, переїжджав з місця на місце, сподіваючись уникнути покарання", - розповіли правоохоронці.

Вбита дівчина працювала на вінницькому ринку "Урожай" продавцем.

Її колега говорить: "Аліна була хорошою дівчиною, мало зараз таких є. Завжди посміхалася, віталася зі всіма, проте за особисте життя замовчувала. Казала, що чоловіка не любить, але боїться. Також казала, що він їй погрожував".

Подружжя родом з селища Бар, але останні  роки там не жили.

"Аліну знав ще малою, - пояснює сільський голова Василь Копчак. -  Відколи вона вийшла заміж в селі бувала не часто. Познайомилась Аліна з чоловіком коли він був ще у в'язниці, через деякий час розписались. У зв'язку з одруженням із в'язниці він вийшов раніше та почав жити разом із дружиною".

Батькам дружини зять повідомив, що вони начебто поїхали у Київ на заробітки. Але телефони зятя і доньки не відповідали. Його затримали у Житомирській області, де він переховувався. На черговій квартирі його й знайшли оперативники карного розшуку.
Підозрюваному загрожує до 15 років ув'язнення. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині впіймали колишнього зека, який убивав своїх дружин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути