четвер, 29 травня 2014 16:59

На Вінниччині зникла студентка ліцею

На Вінниччині зникла студентка ліцею
Фото: times.mk.ua

17-річна Оля Романюк зникла 26 травня. Дівчина родом із села Волошкове Іллінецького району. Навчається на другому курсі Зозівського аграрного ліцею в сусідньому Липовецькому районі. У міліцію про зникнення доньки заявила наступного дня мама, 44-річна Наталія.

"Оля дуже наївна, дещо замкнута та дратівлива дівчина. Вчилася посередньо, друзів не мала. Тому ми й не знаємо, де вона може бути. Перший рік взагалі їй було важко. А в цьому році вона поселилася в одній кімнаті гуртожитку з одногрупницею. Трохи змінилася, старалася спілкуватися з однолітками. Про сім'ю нам відомо мало. Маму бачила один раз. Склалося враження, що Оля не дуже сприймає її. Чи є батько - мені не відомо", - розповідає класний керівник дівчини Олена Драчевська.

В день зникнення Наталія Романюк не змогла додзвонитися до доньки - у неї був вимкнутий телефон. Тому почала щогодини телефонувати до ліцею.

"У нас немає прямого автобуса у село. Олі доводилося добиратися з Волошкового до Іллінців, звідти до Липовця, а вже потім до ліцею. Коли не було чим їхати - дівчині доводилося повертатися з-пів дороги додому. Тому мама й не звернулася одразу до міліції. До всього, дівчина часом могла зникнути на півдня із якимись хлопцями. Не знаю, де вона їх знаходила. Було таке, що покинули її посеред ночі у Липовці. До ліцею вона добралася на таксі. Розрахуватися не було чим, то залишила під заставу свій мобільний телефон. Але так надовго Оля ніколи не зникала. Тому хвилюємося, щоб ніхто не скривдив та не посміявся з дитини. Вона виглядає дещо старше на свій вік. Високого зросту, повної статури, із темно-русявим волоссям. В чому була одягнута в той день - не знаю", - продовжує Олена Петрівна.

Міліція порушила кримінальне провадження за фактом зникнення Олі Романюк. Опитують всіх, хто контактував з дівчиною. Можливо, хтось знає, де вона може бути.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині зникла студентка ліцею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути