вівторок, 23 липня 2013 19:02

У Вінниці на набережній правоохоронці шукали вибухівку

22 липня близько восьмої вечора пенсіонерка, яка прогулювалася набережною "Рошен", підійшла до працівників міліції та повідомила, що в одній зі сміттєвих урн щось підозріло дзеленчить. За кілька хвилин на місце прибули додаткові наряди правоохоронців, вибухотехніки, рятувальники та лікарі.

"На набережній завжди дуже людно, на фонтан приходять дивитися тисячі людей, - розповів інспектор сектору зв'язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області Олександр Миронов. - Працівники міліції, до яких звернулася літня жінка, викликали підкріплення, щоб у разі небезпеки швидко евакуювати людей і не допустити паніки. Правоохоронці відтіснили близько трьохсот людей, які знаходилися поблизу та загородили периметр червоною стрічкою. Вибухотехніки перевірили вміст пакета з урни. Ніякої вибухівки там не було, то дзвенів звичайний китайський будильник. Певно хтось із гостей міста просто викинув в урну на набережній, серед непотребу опинився і будильник. Складу злочину у цьому немає".

За двадцять хвилин операція по виявленню та знешкодженню невідомого предмета закінчилася. Правоохоронці зробили все так швидко, що відпочивальники на іншому кінці набережної навіть не помітили присутність служб.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці на набережній правоохоронці шукали вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути