понеділок, 11 листопада 2013 22:30

У Вінниці автослюсар розбив відремонтовану машину клієнта

У Вінниці автослюсар розбив відремонтовану машину клієнта
Фото: autodevil.ru

Минулого тижня у Вінниці 37-річному клієнту станції техобслуговування не повернули вчасно його автомобіль. Він постійно дзвонив майстру, щоб поспішив закінчити ремонт.

Нарешті той зізнався, що машини на СТО немає. Сказав, що її забрали на штрафмайданчик працівники ДАІ. Мовляв, він виїжджав нею за місто. Пізніше автослюсар зовсім перестав відповідати на дзвінки, на роботу теж не з'являвся. Тоді власник іномарки звернувся у міліцію.

За словами начальника сектору зв'язків із громадськістю міського відділу міліції Яни Шкляр, особу правопорушника швидко встановили.

"Виявилось, що розбита машина стояла в гаражі автослюсаря. Він тягнув час, щоб встигнути відремонтувати побиту машину та віддати власникові. Сподівався, що це вдасться, тому що клієнт не вперше віддавав свою іномарку на ремонт саме в це СТО. І до цього випадку у нього не було жодних претензій до роботи автослюсарів", - сказала вона.

Зараз встановлюються обставини, за яких було пошкоджено автомобіль.

"Правопорушник не пояснив, з якою метою він виїжджав з території автомайстерні. І чому взяв саме цей автомобіль. Ці питання з'ясує слідство. Відомо, що іномарка не є дороговартісною, власник оцінив її у 120 тисяч гривень. Тепер автослюсареві інкримінують шахрайство та незаконне заволодіння транспортним засобом", - продовжила Шкляр.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці автослюсар розбив відремонтовану машину клієнта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути