Ексклюзиви
субота, 17 серпня 2013 17:53

В Ужгороді водій з чужим посвідченням проїхався по нозі даішника

В Ужгороді водій з чужим посвідченням проїхався по нозі даішника
Фото: zaxid.net

В Ужгороді трапився інцидент за участю працівників ДАІ та водія, який уже 16 разів притягався до адмінвідповідальності за порушення Правил дорожнього руху.

26-річний водій "Skoda Octavia А5", рухаючись вулицею Мукачівською, рушив не з тієї смуги та на швидкості пересік залізничний переїзд на вулицю Гагаріна, цим самим підрізав іншого водія, якому довелося екстрено гальмувати. Це створило аварійну ситуацію на ожвавленому перехресті.

Про це повідомили у Відділі зв'язків з громадськістю Управління МВС України в Закарпатській області.

Усе це відбулося на очах у працівників ДАІ, які стояли при вході до міськвідділу на вулиці Гагаріна. ДАІшники зупинили обох учасників аварійної ситуації – одного як явного винуватця, іншого – як свідка.

На прохання пред'явити посвідчення водія, водій "Skoda" показав інспекторам не свої права, а якоїсь жінки, посилаючись на те, що в Правилах дорожнього руху не вказано, що водій має пред'являти саме свої права, а, мовляв, просто права, байдуже чиї.

Після того, як працівники ДАІ наполягали, щоб водій все-таки показав своє посвідчення водія (відповідно до вимог п.2.4 ПДР України), той вирішив натиснути на "газ" і, ймовірно, втекти з місця подій. Внаслідок чого наїхав на ногу одному з інспекторів ДАІ.

Згідно з обліками Державтоінспекції згаданого водія уже 16 разів притягали до адмінвідповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Досі за жодне правопорушення штрафу він не сплатив.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді водій з чужим посвідченням проїхався по нозі даішника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути