субота, 15 листопада 2014 19:22

Упродовж дня бойовики нещадно обстрілювали позиції сил АТО, троє військових поранені

Упродовж дня бойовики нещадно обстрілювали позиції сил АТО, троє військових поранені
Фото: army.unian.net

Упродовж дня бойовики зосередили мінометний вогонь на позиціях захисників донецького аеропорту, вели вогонь зі стрілецької зброї, зенітних установок ЗУ-23-2. Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбук.

"Раз за разом вогневі точки бойовиків подавлялись, аеропорт перебуває під нашим контролем. Також під мінометні обстріли потрапили наші підрозділи, що надають підтримку українським "кіборгам", - зазначається в дайджесті станом на 18:40.

Залишається напруженою ситуація в районі траси Бахмутка. Протягом дня бойовики вели вогонь по 37 блокпосту та підрозділам, що дислокуються неподалік населених пунктів Трьохізбенка, Станично-Луганське, з танків обстріляли 29 блокпост.

Обстановка в районі Дебальцевського плацдарму контрольована, за день сталось два обстріли наших позицій в районі Орлово-Іванівки та кургану Могила Гостра.

Внаслідок 16 обстрілів, що стались протягом дня, троє українських військовослужбовців зазнали поранень, їх направлено до лікувальних закладів.

Зазначається, що сили АТО продовжують проводити контрдиверсіійні заходи.

"Сьогодні о 15:45 розвідувальний підрозділ сил АТО виявив ДРГ противника чисельністю до 8 осіб в районі Орловки. Після вогневого контакту бандити втекли у напрямку Ласточкине, забравши своїх поранених. Втрат серед українських розвідників немає", - йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Упродовж дня бойовики нещадно обстрілювали позиції сил АТО, троє військових поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути