Ексклюзиви
вівторок, 17 червня 2014 16:43

У Слов'янську бойовики навмисно підпалюють житлові будинки - Міноборони

У Слов'янську бойовики навмисно підпалюють житлові будинки - Міноборони
Фото: www.unian.ua

Сили АТО забезпечують охорону та оборону певної ділянки Державного кордону України, продовжують стискати кільце оточення навколо населених пунктів і районів, де дислокуються бойовики, а також забезпечують безпечне пересування жителів з населених пунктів, що знаходяться під контролем бойовиків.

Про це повідомили в прес-службі Міноборони України.

За оперативною інформацією, відзначається збільшення кількості важкого озброєння в Сніжному і велика кількість бойовиків в Ямполі.

У Слов'янську бойовики навмисно підпалюють житлові та адміністративні будівлі після обстрілів цих об'єктів. А на сході Луганської області виявлено велику кількість бойовиків, які рухалися в складі колони.

Група з числа підрозділів сил АТО потрапила в засідку бойовиків, які переважали кількістю. На підмогу українським військовослужбовцям прийшов бойовий резерв іншого підрозділу. Спільними зусиллями напад терористів було відбито. У результаті більше 30 бойовиків убито і поранено. В результаті бою один з військовослужбовців отримав поранення, його евакуювали до медичного закладу.

Вдень стався напад на колону військової техніки біля населеного пункту Соболівка, українські військові його рішуче відбили, втрат серед військовослужбовців немає.

Минулої доби влучними вогневими ударами по позиціях бойовиків, спрямованими на ліквідацію озброєння, військової техніки і терористів було знищено кілька об'єктів.

Центрами напруги залишаються міста Слов'янськ, Станично-Луганське. У цих районах населених пунктів бойовики намагаються створювати посилені блокпости, вогневі і оборонні позиції. За допомогою іноземних фахівців вони встановлюють радіокеровані вибухові пристрої.

Зараз ви читаєте новину «У Слов'янську бойовики навмисно підпалюють житлові будинки - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути