Ексклюзиви
субота, 20 квітня 2013 12:40

У сімферопольському пологовому будинку співробітники УБЕЗ скрутили руки медикам

У сімферопольському пологовому будинку співробітники УБЕЗ скрутили руки медикам
Фото: скріншот з Youtube

Вчора, 19 квітня, співробітники УБЕЗ кримської міліції проводили оперативні дії у другому пологовому будинку Сімферополя. Як повідомив "Аргументам недели – Крым" один з очевидців, працівники міліції закрили в кабінеті на п'ятому поверсі виконуючого обов'язки головного лікаря з лікувальної роботи Миколу Теленіка, а також заступника головлікаря з економічних питань Ірину Наконечну.

Співробітники медустанови зробили спробу виламати двері, однак їхні дії відразу були припинені працівниками правоохоронних органів. Крім того, декількох медиків співробітники міліції попросту закрили в їхніх кабінетах, а ще одного лікаря спробували затримати за чинення опору правоохоронним органам.

Тоді працівники медустанови встали "живим щитом" навколо силовиків і свого колеги, вимагаючи звільнити його. Присутніх на місці журналістів, що спробували увійти всередину приміщення, в якому утримувався в.о. головлікаря з лікувальної роботи, співробітники міліції виштовхали.

Віце-мера Сімферополя Глазков назвав те, що відбулося рейдерським захопленням.

"Це справжній рейдерське захоплення другого пологового будинку. У місті йде переділ, за яким стоять комерційні структури, що орендують приміщення в першому пологовому будинку. Виконавець рейдерського захоплення Баскаков Петро Миколайович. Вони хочуть вивести якусь будівлю з комунальної форми власності під приватний пологовий будинок", - зазначив Глазков, якого цитує "Новости Крыма".

Відомо, що обшук і вилучення документів проводилися на законних підставах, за постановою слідчого судді, в рамках кримінального провадження за фактом порушень бюджетного законодавства.

Зараз ви читаєте новину «У сімферопольському пологовому будинку співробітники УБЕЗ скрутили руки медикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути