вівторок, 13 березня 2018 17:10

В школі сталася бійка між учнями, вчителями та батьками

В школі сталася бійка між учнями, вчителями та батьками
У Тернопільській області сталася масова бійка між школярами, вчителями та батьками. Фото - pixabay.com/ru/users/WenPhotos

У школі в Тернопільській області сталася масова бійка між учнями, педагогами та батьками. Шкільний психолог Оксана Ковалисько проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві, коли в клас зайшов учитель історії. Педагог почав виштовхувати 11-класників в коридор, пише "Сегодня".

"Я почула як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов в клас. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів - у відповідь почула лайку. Почала виправдовуватися і почула стусани", - розповідає Оксана Ковалисько.

Вона стверджує, що її побив учитель історії, який на роботу вже не виходить. Кілька днів чоловік знаходиться в травматологічному відділенні. За словами медиків, його стан зараз середньої тяжкості. У історика, говорить лікар, струс мозку і забої м'яких частин обличчя.

Як розповів учитель історії, його побив батько одного з учнів, яким педагог зробив зауваження.

"Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під'їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом", - розповідає Зиновій Лотоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8-річного хлопця, якого боялася столична школа, забрали у батька

Однак психолог каже, що конфлікт почав учитель історії, який до того ж був п'яний. Директор це заперечує.

"Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне", - запевняє директор школи Лариса Корнік.

Через бійку поліція відкрила одразу дві кримінальні справи. Заяву про побиття написали обидва педагога. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

У Кременчуці на Полтавщині двоє семикласників 13 і 14 років в опинились в лікарні після бійки. Конфлікт виник на перерві, бо один учень штовхнув іншого. Перший хлопець отримав закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і гематому на лівому оці. Інший - забій пахової області. Батьки написали зустрічні заяви і правоохоронці розбираються в ситуації.

Зараз ви читаєте новину «В школі сталася бійка між учнями, вчителями та батьками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути