середа, 13 червня 2012 09:10

У Рівному орендатори спалили хазяїнам квартиру
5

Пожежу помітили сусіди
Фото: Фото: Прес-служба МНС
Пожежники оперативно прибули на місце
Щоб зайти до квартири пожежники використовували спецзасоби
Вогнем були охопленні килими на підлозі та стіні, крісло та меблева стінка
Помешкання господарі здають в оренду

У вівторок, 12 червня в одному з помешкань у дев'ятиповерхівці на вул. Пушкіна,40 в Рівному сталася пожежа. Нікого з господарів квартири не було в дома.

"Сусіди почули їдкий та неприємний запах диму та вдарили на сполох. Повідомлення про пожежу до оперативно-диспетчерської служби надійшло о 9.50, а через дві хвилини черговий підрозділ рятувальників був на місці пригоди – дві пожежні автоцистерни та автодрабина", - розповідає Дмитро Мельник, провідний фахівець відділу роботи із ЗМІ обласного МНС.

Горіла квартира на 7 поверсі багатоповерхівки. З вікна та балкону йшов густий дим. Нікого з господарів помешкання не було вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині загорівся поїзд: довелося евакуйовувати людей

"Вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. У помешканні було сильне задимлення. Епіцентр пожежі виник у житловій кімнаті. Вогнем були охопленні килими на підлозі та стіні, крісло та меблева стінка", - додає Дмитро Мельник.

Завдяки пильності сусідів та оперативності рятувальників пожежу вдалося швидко загасити. Вогонь не поширився на сусідні квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі горіла пам'ятка архітектури

"Вогонь міг наробити багато горя. Добре, що люди одразу побачили й зателефонували на "101". У будній день зазвичай усі на роботах і сповіщають про небезпеку, коли пожежа набирає сили. Тоді приборкати її набагато важче й довше", - пояснюють в МНС.

Поки не відомо, що стало причиною цього лиха. Помешкання господарі здають в оренду. Наймач квартири переконує, що вранці перед роботою вимкнув усі електроприлади.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному орендатори спалили хазяїнам квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути