середа, 23 червня 2021 17:12

У Польщі восьмеро патрульних ганялися за українцем

У Польщі восьмеро патрульних ганялися за українцем
Восьмеро польських патрульних не могли затримати українця під наркотиками. Фото: Fakt

У Варшаві восьмеро патрульних ганялися за українцем, який активно опирався правоохоронцям.

Правоохоронці прибули на виклик мешканців Охоти – одного з районів міста. Ті поскаржилися на авто, яке їздило тротуаром і ледь не збило чоловіка з дитиною. Поліція відшукала автомобіль, але затримати його водія вдалося не одразу. За словами правоохоронців, той чинив "шалений опір" і навіть облив їх із вогнегасника. Для його затримання патрульним довелося одягнути шоломи й використати спецзасоби, повідомляє видання onet.pl.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі затримали двох українців

Поліцейським удалося надягнути наручники на чоловіка й посадити його в авто. Але той вирвався та знову почав тікати. Чоловіка вдалося вгамувати вже в лікарні, де медики вкололи йому заспокійливе.

Затриманим виявився 36-річний громадянин України. Зразки його крові відправили на експертизу. За словами правоохоронців, затриманий мав ознаки наркотичного сп'яніння.

У гміні Кодроб Радомського повіту, що в Польщі, нетверезі українці на автомобілі Volkswagen влаштували перегони з місцевою поліцією. Інцидент стався, коли один із дорожніх патрулів виміряв швидкість руху. Тоді правоохоронці помітили автомобіль Volkswagen, водій якого перевищив швидкість і проігнорував вимогу зупинитися. Польська поліція намагалася зупинити автомобіль і почала його переслідувати.

Зараз ви читаєте новину «У Польщі восьмеро патрульних ганялися за українцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути