Ексклюзиви
четвер, 16 жовтня 2014 16:00

В Одесі з десятого поверху юракадемії випав першокурсник

В Одесі з десятого поверху юракадемії випав першокурсник
Фото з місця події

14 жовтня близько полудня з десятого поверху навчального корпусу Одеської юридичної академії по вулиці Піонерська, 2, випав 17-річний Марк Волошин. Хлопець навчався на першому курсі факультету цивільно-господарської юстиції.

"Він випав із вікна вбиральні. Чого прийшов до корпусу, в якому не навчався по Піонерській, 9 - встановлює слідство. Його одногрупники кажуть, що хлопця могли виштовхнути, але на місці не виявлено ніяких слідів боротьби", - розповідає Володимир Шаблієнко із обласного управління міліції Одеси.

Марк Волошин родом із села Новоуспенівка Запорізької області. Одногрупники та викладачі не вірять, що веселий, життєрадісний хлопець міг накласти на себе руки. Схиляються до думки, що то нещасний випадок.

"Марк жив на квартирі, знімав із товаришем кімнату. По навчанню у нього ще й оцінок не було, бо тільки семінари читались. В той день у його групи було три пари, вони о 13.10 закінчилися. Його факультет навчається у корпусі по Піонерській, 9. В корпусі, звідки хлопчина випав, знаходиться спортивний зал, бібліотека, читальний зал, їдальня. Можливо, тому туди прийшов, але чому підійнявся на 10-й поверх - не відомо", - каже керівник прес-служби Одеської юридичної академії Галина Тегелурі.

Про загибель хлопця його батькам сповістили в той же день. Після розтину вони його забрали. Поховають у рідному селі. За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. Якщо не підтвердиться навмисне вбивство - провадження буде закрито.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі з десятого поверху юракадемії випав першокурсник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути