вівторок, 15 травня 2012 08:39

У центрі Миколаєва накрили порностудію, яка працювала для іноземців
5

Фото: Фото: "Новости-N"

Працівниками відділу боротьби з кіберзлочинністю УМВС України виявлено порностудію, яка протягом півроку існувала в Миколаєві. Правоохоронці встановили особу чоловіка, який організував такий "секс-бізнес". Ним виявився місцевий підприємець, який, вступивши в злочинну змову з однією з місцевих мешканок, організував надання сексуальних послуг іноземним громадянам через Інтернет.

У самому центрі міста Миколаєва подружжя орендували приміщення, в якому облаштували чотири "робочих" місця з комп'ютерною технікою та вебкамерами. До виконання еротичних замовлень користувачів Інтернету зловмисники запросили 12 малозабезпечених дівчат приємної зовнішності, в основному студенток місцевих вишів. Порностудія працювала в режимі онлайн цілодобово, дівчата, працюючи у три зміни, за допомогою фалоімітаторів та інших речей задовольняли пристрасті іноземних клієнтів, які, в свою чергу, оплачували їхні послуги через систему електронних грошей WebMoney. В середньому кожна з дівчат на місяць отримувала близько 1 тисячі доларів США, пише "Новости-N".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині 81-річний дідусь знімав порно, ґвалтуючи школярок

Правоохоронці прийшли до приміщення порностудії в самий розпал її "роботи".

Оперативними заходами затримано організаторів порностудії і самі дівчата. На місці розпусти вилучені речові докази, а саме речі для сексуальних ігор, комп'ютерна техніка і грошові кошти, отримані злочинним шляхом.

В даний час відносно організаторів сексбізнесу проводяться слідчі дії, порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 302 КК України "Створення або утримання місць розпусти і звідництва", також вирішується питання про притягнення затриманих до відповідальності за поширення порнографії.

 

Зараз ви читаєте новину «У центрі Миколаєва накрили порностудію, яка працювала для іноземців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути