Ексклюзиви
субота, 23 квітня 2011 15:29

У Миколаєві Mazda влетіла в білборд - троє загиблих

У Миколаєві Mazda влетіла в білборд - троє загиблих

Троє людей загинули і одну госпіталізовано внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в суботу о 5:30 у Миколаєві. Про це сказано в повідомленні прес-служби управління Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ.

За її даними, на проспекті Героїв Сталінграда в районі автозаправної станції "Лукойл" водій автомобіля Mazda 626 на закругленій ділянці дороги не вибрав безпечну швидкість руху, втратив керування і виїхав за межі проїзної частини, де зіштовхнувся з опорою рекламного носія та парканом.

Внаслідок ДТП 30-річний водій і 2 пасажири автомобіля від отриманих травм померли на місці, а 30-річна пасажирка одержала тілесні ушкодження, її доставили в лікарню.

Правоохоронці встановлюють причину та обставини ДТП. Триває слідство.

Нагадаємо, 20 квітня в результаті ДТП дві людини загинули і 11 було госпіталізовано. Легковий автомобіль Chevrolet Lacetti під керуванням 66-річного жителя Дніпропетровської області виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з пасажирським автобусом "ПАЗ-32051", який рухався в зустрічному напрямку.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві Mazda влетіла в білборд - троє загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути