понеділок, 26 грудня 2022 11:38

Спецтема: Війна Росії проти України

На Луганщині окупанти влаштували спектакль з "агентами СБУ"

На Луганщині окупанти влаштували спектакль з "агентами СБУ"
На окупованій Луганщині росіяни погрожують цивільним розстрілами за співпрацю з Україною. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Російські загарбники на тимчасово окупованих територіях залякують українців розстрілами, щоб вони не співпрацювали з партизанами.

Український партизанський рух щодня влаштовує росіянам "гарний настрій". Про це повідомив керівник Луганської області Сергій Гайдай в Telegram 26 грудня.

"Орки безпомічні у своїх намаганнях знайти причетних до їхніх бід, тож вирішили залякувати людей стратами", – наголосив Гайдай.

За його даними, 23 грудня в захопленому Сватовому біля будівлі РВ МВС росіяни влаштували спектакль – протягом 2 год. на колінах протримали сімох осіб з мішками на головах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як партизани допомагають нищити окупантів та їхню інфраструктуру: огляд з ТОТ

"Місцевим мешканцям повідомили, що зазначені особи є агентами Служби безпеки України та причетні до "партизанського руху". Потім людей показово повантажити в автомобілі та повідомили, що їх розстріляють за державну зраду", – написав Гайдай.

Він пояснив, що розстрілювати "затриманих" не будуть, адже це було інсценування.

"Увесь цей спектакль розіграли на очах у сватівчан, аби їх залякати. Насправді ж нікого не затримували, нікого не розстрілювали", – додав Гайдай.

Російські військові продовжують зазнавати "значних втрат" на Луганщині. Переобладнані у госпіталі медичні заклади регіону переповнені пораненими окупантами, повідомила обласна військова адміністрація.

За її даними, до госпіталю в Старобільську за останній час доставили майже 50 важкопоранених військовослужбовців ворога. До Біловодська завезли більше сотні військових РФ. Через це цивільне місцеве населення звернутися до лікарні "практично не може".

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині окупанти влаштували спектакль з "агентами СБУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути