понеділок, 14 липня 2014 10:41

Спецтема: Війна на Донбасі

У Луганську за день поранили 14 осіб, 3 загинули

У Луганську за день поранили 14 осіб, 3 загинули
Фото: google.com.ua

За минулу добу здійснено 161 виїзд карет швидкої допомоги. З них 14 за фактом вогнепальних поранень і травм, три людини загинули, повідомляє прес-служба міськради.

13 липня на території обласного центру вівся артобстріл, в результаті якого постраждали люди, пошкоджено низку об'єктів. Неодноразово вмикалась сирена "повітряна тривога".

В медичні установи продовжували надходити постраждалі з пораненнями. З кв. Южний була доставлена 27-річна жінка з осколковим пораненням, на вул. 1905 року 42-річна жінка отримала контузію, в результаті бойових зіткнень 41-річний чоловік отримав вогнепальне поранення шиї, плеча і передпліччя.

Всього за минулу добу здійснено 161 виїзд карет швидкої допомоги. З них 14 за фактом вогнепальних поранень і травм, три людини загинули.

У міськраді просять громадян утриматися від пересування містом.

"Якщо чуєте, що збройні сутички відбуваються недалеко від вашого будинку, ні в якому разі не підходьте до вікон, не виходьте на балкон, сховайтеся у ванній кімнаті або в кімнаті, вікна якої виходять у протилежний від місця стрілянини бік", зазначають у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську за день поранили 14 осіб, 3 загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути