понеділок, 21 листопада 2011 10:30

В пастку на чупакабру на Рівненщині потрапили бездомні собаки

Чупакаброю, яка тримала в страхові мешканців села Загороща на Рівненщині, виявилися дві великі бездомні собаки. Полюючи на невідомого звіра, їх у ніч на 19 листопада впіймав місцевий житель Віктор Церкевич.

"Понад місяць тому в мене якась тварюка повбивала половину кролів. Вирвала з м'ясом дверцята в дерев'яних клітках і подушила їх. У сусідів повбивала курей та індиків. Відтоді ночей не спав полював на заразу. Біля кліток поставив капкани. Цієї ночі туди влізли бездомні собаки. На клітках залишилися сліди від їх пазурів. Точнісінько такі ж як лишила та чупакабра", - розповів Віктор Царкевич. Він працює єгерем в Гощанському товаристві мисливців і рибалок.

Автор: Фото Віктора Гомоля
 

Чоловік вважає, що саме бездомні собаки настрахали мешканців Загорощі й зробили збитки у господарствах односельців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чупакабра відкусила жінці два пальці та здерла скальп

"Це – бродячі, чи дикі собаки. Дуже великі й вгодовані. Думаю, що саме вони наполохали односельців. Аби не пастка, то забрали б у мене решту кролів", - додав господар.

Нагадаємо, що в листопаді в цьому селі в господарстві Сергія та Оксани Демчуків невідома тварина вбила 10 курей та індиків. Звір витягнув їх з металевої клітки й скрутив шиї.

Автор: Фото Віктора Гомоля
 

Налякані селяни заявили про пригоду в міліцію. Це не перший випадок коли невідома тварина завдає шкоди місцевим жителям. Так, торік чупакабра напала на мешканку села П'ятигори Здолбунівського району Раїсу Середюк. Вона бачила тварину й змогла її детально описати. Співробітники міліції тоді, навіть, організували цілодобове чергування в селі. Цього року невідомий звір покусав жительку села Гориньград Рівненського району Надію Зозолюк. Вона пролежала в лікарні понад місяць. А в червні у селі Забороль цього ж району невідома тварина вбила 29 кролів.

Зараз ви читаєте новину «В пастку на чупакабру на Рівненщині потрапили бездомні собаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути