пʼятниця, 11 листопада 2011 20:09

На Рівненщині чупакабра скрутила шиї кролям та птиці
6

Фото: Фото: Віктор Гомоль

У ніч на 11 листопада в селі Загороща на Рівненщині в господарстві Сергія та Оксани Демчуків невідома тварина вбила 10 курей та індиків. Звір витягнув їх з металевої клітки й скрутив шиї. Налякані селяни заявили про пригоду в міліцію

"У домашньої птиці були скручені шиї, слідів крові на місці пригоди практично не було. Кількох курей господарі знайшли ще живими. Однак, ті були в агонії від жахливих укусів невідомої тварини. Господарі їх дорубали", - розповіла Олеся Шевченко, помічник начальника Рівненського райвідділу міліції.

У селі розповідають, що за минулі два тижня невідома тварини вбила домашню птицю та кролів у пятьох господарствах. Усі двори, де побувала чупакабра на одній вулиці – Молодіжній.

"В одного мого односельця ця тварюка була аж три рази. Всіх курей виложила. Вирішили з людьми, що будемо самі полювати на неї. У суботу вранці збираємося з рушницями й зробимо облаву", - говорить Олександр Муравський із Загороща.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Сумщині завівся звір, страшніший за чупакабру

Чоловік розповідає, що односельці бачили цього звіра. За його словами, чупакабра більша на зріст від вовка, але без шерсті. У неї довгий хвіст-шило.

"Вона схожа на кенгуру. Слід задніх лап чітко було видно на землі. Вони більші за передні. Схожі на якісь ратиці. Від нас вона не втече. Ну скільки ж буде шкодити. Добре, що ніхто з людей чи дітей поки не постраждав через неї", - додав селянин.

У селі побувала міліція. Правоохоронці поспілкувалися з людьми й задокументували факт загибелі птиці.

Нагадаємо, що це не перший випадок коли невідома тварина завдає шкоди місцевим жителям. Так, торік чупакабра напала на мешканку села П'ятигори Здолбунівського району Раїсу Середюк. Вона бачила тварину й змогла її детально описати. Співробітники міліції тоді, навіть, організували цілодобове чергування в селі. Цього року невідомий звір покусав жительку села Гориньград Рівненського району Надію Зозолюк. Вона пролежала в лікарні понад місяць. А в червні у селі Забороль цього ж району невідома тварина вбила 29 кролів.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чупакабра скрутила шиї кролям та птиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути