понеділок, 12 травня 2014 12:17

У Кривому Розі росіянин відрізав жінці палець, вимагаючи приєднати їхню квартиру до РФ

У Кривому Розі росіянин відрізав жінці палець, вимагаючи приєднати їхню квартиру до РФ
Фото: google.com.ua

10 травня по вулиці Цисленка в Саксаганському районі міста Кривий Ріг Дніпропетровської області 43-річний громадянин Росії взяв в заручники 30-річну співмешканку в її власній квартирі. Вимагав від місцевої влади передати багатоповерхівку у власність Росії.

"Чоловік з жінкою проживали в квартирі в п'ятиповерховому будинку з березня. Нікому з них вона не належала, бо вони її орендували. Того дня росіянин покликав сусіда і попросив передати в міліцію записку, в якій було 9 пунктів. В ній йшлося про те, що на території багатоповерхівки не діють закони України і вимагав віддати нерухомість у власність Російської федерації, - розповіла Оксана Фіщенко з криворізької міської міліції. - Також сказав, що тримає заручницю. Попередив: щоб терористи власноруч не захоплювали будинок, треба було його віддати добровільно. Ще повідомив, якщо і здасться, то тільки російській владі. Сусід відразу подзвонив у міліцію, це було близько 15.00".

Приблизно о 18.00 правоохоронці розблокували квартиру та звільнили заручницю. В неї був відрізаний шматок лівого мізинця. З ампутацією пальця її відправили в травмпункт.

"Палець відрізав для підтвердження своїх намірів, - продовжили в міліції. - Коли його арештували, чоловік не сперечався. Зараз експерти встановлюють, чи не був він під якоюсь наркотичною речовиною чи під алкоголем".

За захоплення заручника росіянин може отримати від 5 до 8 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі росіянин відрізав жінці палець, вимагаючи приєднати їхню квартиру до РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути